Вітаємо!
Розділи
Наукові огляди
Проблемні статті
Погляд на проблему
Фундаментальні дослідження
Оригінальні дослідження
Випадки з практики
Короткі повідомлення
До дискусії
Методи визначення
З історії розвитку нутриціології
З історії розвитку гігієни харчування в Україні
Рецензії
Хроніка
Від редакції
Номери
2003
№1 (1)
2004
№1 (2)
№2 (3)
№3 (4)
№4 (5)
2005
№1 (6)
№2 (7)
№3 (8)
№4 (9)
2006
№1 (10)
№2 (11)
№3 (12)
№4 (13)
2007
№1 (14)
№2 (15)
№3 (16)
№4 (17)
2008
№1-2 (18)
№3-4 (19)
2009
№1-2 (20)
№3-4 (21)
2010
№1-2 (22)
№3-4 (23)
2011
№1-2 (24)
№3-4 (32-33)
2012
№1-2 (34-35)
№3-4 (36-37)
2013
№1 (38)
№2 (39)
2014
№1 (40)
№2 (41)
2015
№1 (42)
№2 (43)
2016
№1 (44)
№2 (45)
2017
№1 (46)
№2 (47)
2018
№1 (48)
№2 (49)
2019
№1 (50)
№2 (51)
2020
№1 (52)
№2 (53)
2021
№1 (54)
№2 (55)
2022
№1 (56)
№2 (57)
2023
№1 (58)
№2 (59)
2024
№1 (60)
Журнал
Редколегія
Авторам
Політика та процедура рецензування
Етика публікацій
Алюміній, як контамінант харчових продуктів
Автори:
Б.П. Кузьмінов, Т.С. Зазуляк, А.М. де Агіар Даніель, Р.В. Харчук
УДК
613.27: 615.916:546.62
Опубліковано в
2013, №1 (38)
-
Оригінальні дослідження
Відкриття мембранного травлення та пізнання механізмів транспорту харчових речовин
Автори:
В.І. Смоляр
Опубліковано в
2013, №2 (39)
-
З історії розвитку нутриціології
VІ науково-практична конференція з міжнародною участю "Сучасні аспекти раціонального харчування"
Опубліковано в
2013, №2 (39)
-
З історії розвитку нутриціології
Ведична філософія харчування
Автори:
В.І. Смоляр
Опубліковано в
2013, №1 (38)
-
З історії розвитку нутриціології
Початок
Попередня
1
2
Наступна
Кінець
Сторінка 2 з 2
FaLang translation system by Faboba